COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 7, 2017

VIDEO TUTORIAL - Wide Long Shawl ZIYA & Instant Double Loop Shawl INARA | Kak Neen Kongsi TIPS Penjagaan Tudung!

Ramaiiii betol yg request Kak Neen buat kan tutorial utk koleksi tudung terbaru dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie!

Baik lah... mari lah layan tutorial tudung wide long shawl ZIYA & tudung instant double loop INARA ni jom!



TUTORIAL WIDE LONG SHAWL - ZIYA

Sorry lah... ade bunyik effek helicopter pulak.. hahha.. selalu record dlm bilik pasang aircond... this time record kat hall so dok bawah kipass... tu yg ade bunyik effek helicopter tu... hahaha...

See.. senang jer kan korang nak gayakan tudung wide long shawl Ziya nie kan?  serious senang sgt sebab material dia ohsemmmm!! dgn satu shawl macam2 gaya korang boleh gayakan... siapa yg tak pandai belit shawl jgn risau... pakai jer macam contoh yg Kak Neen pakai waktu last tuu... pusing belit jer kat leher dari kiri kanan dan kanan ke kiri.. dah siap! hehe..

Satu Kak Neen nak ingat kan.. shawl kalau nak di pakai cantik on point... make sure korang gosokkk shawl tu before pakai ok... yg warna Lilac Kak Neen pakai tu dah bergosok siap.. so pasal tu on point.. kalau tak gosok... memang susah lah nak nampak cantik kemas dan on point ok...

Then lagi satu kat dlm video nie korang boleh nampak the original color utk 5 pilihan warna tudung Ziya nie... ye lah kalau dlm gambar official biasanya atas effect lighting warna dia akan ade perbezaan skit dari segi pencerahan warna.. so pasal tu dlm video nie Kak Neen tunjuk semua warna2 tudung tu kat you ollz!

Ok now jom tengok tutorial utk tudung instant double loop Inara nie pulak jom!



TUTORIAL DOUBLE LOOP INSTANT SHAWL - INARA

Haaaaa... siapa yg jenis tak suke beli membelit... yg nak sarung terus siap cantik vogedevassss macam pakai shawl yg dibelit secara ohsemmmm... seriously korang kene grab tudung Inara nie ok!  seeeee betapa mudah nya pakai tudung Double Loop Instant Shawl INARA nie kan?

Material ohsemm memang boleh dpt effek yg ohsemm jugakk! haha.. pasal tu Kak Neen keluarkan 2 shawl nie sekali gus sebab suke sgtttttt dgn output nya.. hehe...

So far alhamdulillah Kak Neen dpt such a good feedback from my beloved customer.. tak larat Kak Neen nak snapshot semua testimony tudung ZIYA & INARA kat sini.. nie mana yg sempat Kak Neen snapshot jer Kak Neen tepekkan kat sini ok!

Untitled


Untitled


Untitled


Untitled
 

Ade customer ni dia beli jer dulu tanpa tahu macam mana nak belit tudung wide shawl Ziya tu... comel sgt ok.. nie yg buat Kak Neen touchinggg sgt nihhh.!

Untitled

To be honest dlm berniaga nie bukan mudah nak dpt kan kepercayaan customer terhadap produk kite.. So far sepanjang 3 tahun lebih dah Kak Neen berniaga secara kecil-kecilan nie.. alhamdulillah Kak Neen bersyukur sgt sebab customer sentiasa mempercayai dan terus menyokong business comel Kak Neen nie..

Rasa macam tak percayaa pun ade.. diam tak diam dah 3 tahun lebih dah Kak Neen bergelumang dgn business online nie.. Kak Neen hargai sgt2 setiap dari kalian yg tidak putus2 mendoakan yg terbaik buat Kak Neen dan yg sentiasa mempercayai produk2 yg Kak Neen keluarkan dari dulu sehingga kini!

Kak Neen memang sentiasa terbuka dgn apa jua feedback dari customer2 Kak Neen.. utk berjaya dan maju kite perlu dptkan feedback yg jujur dan ikhlas dari setiap customer.. kalau customer tak happy pun Kak Neen terima.. kalau ade complain pun Kak Neen terima dgn seikhlas nya sebab Kak Neen tahu dari feedback customer lah Kak Neen dpt memperbaiki produk2 yg Kak Neen bakal keluarkan di masa hadapan..

So korang yg penah beli produk Kak Neen.. jgn takot ok.. Kak Neen tak makan orang.. haha.. kalau korang ade beli produk Kak Neen.. lepas tu rasa macam tak happy with my produk.. just share with me apa yg you tak happy tu okk.. nanti Kak Neen belanja coklattttttt! hahaha..

Oh lagi satu tips penting yg Kak Neen nak share dgn korang semua.. utk jaga dan kekal kan setiap tudung itu dlm tempoh yg lama.. jgn sesekali korang masukkan tudung korang ke dlm mesin basuh okkk.. korang kene handwash!  tak kira material apa sekali pun... make sure korang basuh dgn tangan tau.. jgn laa masuk mesin.. kalau masuk mesin.. memang tudung takkan tahan lama punyer.. tudung akan cepat rosak.. yg jenis cotton akan cepat berbulu... yg jenis chiffon akan cepat koyak... warna pun akan cepat luntur..

So cuci lah tudung korang dgn tangan... kene rajin skit utk tudung kekal cantik dan tahan lama.. Tips nie Kak Neen share bukan utk koleksi tudung2 Kak Neen jer tau.. nie utk semua jenis tudung.. tak kira lah korang beli kat mana sekali pun... tak dinafikan ade tudung yg memang jenis tahan lasak.. basuh mesin macam mana sekali pun masih elok.. tapi life time spend dia maybe pendek juga kalau selalu kene henyak masuk mesin basuh...

Kak Neen punyer tudung so far semuanya Kak Neen cuci dgn tangan... even baju2 Kak Neen pun Kak Neen cuci dgn tangan... punyer gigih tak gigih kan... sebab tak nak baju cepat rosakk punyer pasal... hahhaha... Kak Neen cuci dgn pencuci jenis liquid dan bukan dgn sabun serbuk yg tajam! 

Ok guys... siapa yg nak purchase tudung wide shawl ZIYA and tudung instant double loop shawl INARA masih boleh purchase pada harga love promo combo ni tauu! 


Wide Long Shawl - Ziya (Lilac)


Wide Long Shawl - Ziya (Silver)


Wide Long Shawl - Ziya (Olive Green)


Wide Long Shawl - Ziya (Dusty Pink)


Wide Long Shawl - Ziya (Blue)


ZIYA (Wide Long Shawl)
Normal Price: RM29.90/pc
Love Combo Promo: RM80 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 70 inch (Length) | 26 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*



Double Loop (Peach)



Double Loop (Grey)



Double Loop (Dusty Mint)



Double Loop (Blue)



Double Loop (Beige)




INARA (Instant Double Loop Shawl)
Normal Price: RM38.90/pc
Love Combo Promo: RM100 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 31 inch (Length) | 27 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*


Love 3 Mixed Combo Promo:  
RM26.70/pcs for ZIYA - Wide Long Shawl
RM33.30/pcs for INARA - Instant Double Loop Shawl


TO ORDER:
Whatsapp Kak Neen at 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com 


Cepat you ollz.. jgn fikir2 lagi kalau dah berkenan ngan koleksi tudung terbaru dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie... as yg korang tahu.. kesemua koleksi Kak Neen.. once dah sold out... ianya tidak akan di restock lagi dah.. ingat yer.. restock is not available at Naazneen Faiqa by NeenaAnuar... hehehe.. so siapa cepat dia dapat ok! 

Love... Kak Neen!



Tuesday, December 5, 2017

Sungguh Aku Tak Sabarrr Nak Buat Kitchen Cabinet, TV Cabinet & Wardrobe Bile Dah Jejakkan Kaki Dekat INTECH KITCHEN SHOWROOM Ni!

Ok jom sambung cerita pasal makeover rumah sewa Kak Neen nihhh!

To be honest kalau diikutkan hati Kak Neen nie.. memang Kak Neen nak makeover satu rumah sewa Kak Neen nie tauk tak... hahaha.. tapi kan... sesungguhnya Kak Neen terpaksa bawak bertendang.. kalau tak memang mau aku kene tendang ngan en.teman nanti kekdahnya... hahhahaa...

Kite org pompuan nie biasa lah kan.. memang banyak abiskan masa kat dapur.. yes to be honest dapur adelah salah satu tempat yg Kak Neen memang menyimpan seribu satu impian nak buat kitchen cabinet yg cantik2 kebaboooooommmmm!  Walaupun Kak Neen nie bukan lah sejenis spesis persis seorang chef yg rajin sokmo duduk kat dapur... tapi pada Kak Neen kitchen cabinet nie tersangat lah penting utk di pasang dlm setiap rumah!

and Kak Neen punyer cita2 memang sgt tinggi dlm pemasangan kitchen cabinet nie... memang sejak dari berkahwin memang Kak Neen dah aim nak pasang kitchen cabinet yg cantik, simple but yet vogedevasss! tapiiiii... apakan daya sehingga ke hari ini Kak Neen masih tak dpt nak merealisasikan impian dan cita-cita Kak Neen nie sebab rumah ku syurga ku nie tak siap2 lagi.... huhu..

Eh last update pasal my Axis Crown nie last year kan... actually dah ade macam2 update about my baby nie... tapi nanti lah Kak Neen update kat entry yg lain yer.. but just an simple update here.. apa yg Kak Neen boleh katakan.. Syukur Alhamdulillah... setakat hari nie ... my baby Axis nie sekarang berada dlm satu fasa yg amat positive.. can't really wait for the next movement and progress.. Insyallah korang doakan kan utk Kak Neen yer.. moga2 soon I'll get my baby ready!

Kite semua tahu cost buat Kitchen Cabinet nie bukan cost yg biasa2... kalau nak buat kene buat betol-betol.. coz it is one a big investment dlm rumah kite.. Kitchen Cabinet nie kite bukan boleh main tukar2 macam kite tukar sofa kann.. so that's why kite kene buat pemilihan yg tepat dan yg paling terbaik.!

Tipu lah kalau Kak Neen kata Kak Neen takde perasaan macam nak tukar Kitchen Cabinet bile Kak Neen mula buat makeover tuk rumah sewa Kak Neen yg sekarang nie.. walaupun rumah sewa Kak Neen nie dah ade Kitchen Cabinet.. tapi bile kite dah buat makeover.. yg lama dah tukar yg baru... so bile tengok kitchen cabinet tu lama tak ditukar dengan yg baru.. so memang rasa macam agak tidak puas hati lah di situ... hahahha..

So tu yg kene bawak bertendang banyak2.. hihi.. utk makeover rumah sewa Kak Neen nie memang Kak Neen tak tukar lah Kitchen Cabinet tuk rumah sewa nie.. tapiiiiiiiii.... Kak Neen tetapppp pegi survey kitchen cabinet utk rumah ku syurga ku yg bakal siap satu hari nanti!  Survey tu sgt penting okayy dlm nak buat pemilihan yg tepat dan bernas...

1) FullSizeRender


Hari Ahad lepas Kak Neen sempat singgah di INTECH KITCHEN Showroom yg terletak di Semenyih.. Kak Neen tahu pasal Intech Kitchen nie dari blogger Nadia Farahida.. dia dah penah buat kitchen cabinet dgn Intech Kitchen nie.. so bile dpt recommendation dari dia.. tu yg Kak Neen rasa yess.. I should go and see with own eyes! hehe...

Mula2 tu rasa macam issshhhh awal sangat pulak aku nak pegi buat survey kitchen cabinet nie kan.. ye lah rumah ku syurga ku belum pun siap lagi.. ehh.. tapi survey awal nie penting ok.. at least kite dah ade gambaran how much ruang budget yg perlu kite sediakan utk apa yg kite nakk.. Kak Neen memang macam nie.. nak buat apa2 memang suke survey awal2.. cuma bile survey awal nie kite kene buat lebih extra budget jugak lah sebab by the time kite nak buat nanti kot2 time tu dah ade macam2 lagi produk yg terbaru dan lebih menarik.. dah tentu2 akan bertambah kos disitu kekdahnya kannn.. hahhaa..

Ok jom Kak Neen bawak korang masuk dan lihat showroom Intech Kitchen nie..

2) GOPR3208 copy


Masuk2 jer terusss rambang mataa... tengok kitchen cabinet tu cantik.. kitchen cabinet ni cantik.. huuawaaa.. semua cantik lahhh.. hahhaa.. nie siapa yg suke kitchen cabinet ala2 kayu version boleh pilih version camgini..

3) GOPR3209 copy


Yang nie pun lawa... combination bahagian atas dan bawah yg contra memberi effect yg modern minimalise!

4) GOPR3217 copy


Fittings kat bahagian dalam tu ade macam2 design yg sangat modern okkk... ruang yg sempit pun boleh diaorg jadikkan bahagian perfect sebagai bahagian penyimpanan barang2 dapur!  Kak Neen saja tak nak up gambar detail fittings tu kat sini sebab Kak Neen rasa korang patot pergi dan lihat sendiri kecanggihan fittings interior yg ade di sini... serious korang wajib kene datang ke showroom nie utk korang tengok sendiri ok! orang kata bile kite dpt tengok dgn mata kepala sendiri nie lagi puas hati dan berbaloi baloii kannn... hehee..

5) GOPR3222 copy


Ok nie antara salah satu kecanggihan yg Kak Neen dah aim nak buat kat rumah ku syurga ku nanti.. haha.. sukeeeeeeeeee laaaa compartment bahagian atas cabinet nie... version bile nak bukak just angkat dan tolak ke atas.. then bile nak tutup tarik turun ke bawah.!  

6) GOPR3220 copy

Haaaaaaa!!!! nie lagi satu yg Kak Neen dah target jugak nak buat utk cabinet kat rumah Kak Neen sendiri nanti... sukeee jenis steel door macam nie yg diletakkan hanya di bahagian bawah sinki dapur... sebab kat bahagian sini selalunya akan basah dan lembap.. so bagus sangat letak pintu macam nie so that ia nya tahan lasakk... biasa nya pintu cabinet kat bawah sinki nie memang mudah rosak sebab selalu terdedah dgn aliran air kan.. and then ade ruang lobang yg kecik2 tu bagus utk saluran udara.. so takde lah ruang bawah sinki tu lembappppppp sentiasa... oh ya lagi satu suke gak tang paip kat sinki tuuu.. rasa macam kat restaurant mahall jer... hahaha...

7) GOPR3211 copy


Siapa yg suke pada cabinet yg colorful.. don't worry kat sini korang boleh dpt pilih apa sahaja pilihan warna yg korang nak!

8) GOPR3213 copy


Nampak tak combinasi warna kat sini... cantik kan.. hijau dan putih tu macam win sgt!

9) GOPR3212 copy


Menarik gak bahagian L Shape Bar tuu... siapa yg ade ruang small range utk bahagian dapur boleh gak buat concept camgini... and lagi satu kat bahagian yg kanan cabinet yg ade bahagian terbukak tu kan.. kat situ pun menarik.. concept door dia guna roller shutter.. something yg menarik perhatian Kak Neen!

10) GOPR3216 copy


Kalau dapur korang jenis yg super besar... boleh lah buat concept Island Bar Kitchen camgini.. Kak Neen berdiri di bahagian Island Bar tuuu...

11) GOPR3228 copy


Siapa yg ade dapur medium range boleh buat concept bar camgini jugak!  Kak Neen suke sgt concept ade bar section macam nie.. tak tahu lah rumah Kak Neen nanti ade ke ruang boleh buat  bar section camgini... kalau tak boleh nak jugak buat sampai boleh... boleh posing2 camgini selalu lepas dah siap masakkk.. hahahahhaa....

12) GOPR3219 copy


Ok dlm banyak2 unit yg Kak Neen tengok... Kak Neen memang dah jatoh cinta ngan set yg nie.!  meleleh ailoi aii okk tengok set cabinet nie... haha.. nampak mewaaahhhh dan gahhh sgt!!!

13) GOPR3210 copy


satu lagi yg Kak Neen suke dgn Intech Kitchen nie... ianya adelah one stop center... siapa yg buat built in wardrobe.. korang boleh tempah kat sini jugakkk ok!  eeeeeehhhh serious yg nie Kak Neeen suke gak.. sebab Kak Neen memang dah berangan-angan nak buat banyak built in cabinet dekat rumah Kak Neen sendiri nanti!

14) GOPR3214 copy


Haaaaa.. siapa yg nak fefelingg divaaaaaaa or princesss.. boleh lah tempah almari yg with glass door macam nie... tapi make sure lah korang gantung baju2 dan barang2 yg vogedevasss okkk.. baru lah sesuai ngan concept camgini kan... hehe..

15) GOPR3215 copy


Yess.. interior fittings dia memang menarik... I loike!

16) GOPR3229 copy

 
17A) FullSizeRender 2


To be honest Kak Neen sgt2 galakkan korang datang ke showroom Intech Kitchen kat Semenyih nie sebab korang boleh tengok sendiri pelbagai pilihan jenis material yg ditawarkan... macam hari tu Kak Neen diberitahu ade few types of material yg digunakan tuk kitchen cabinet.. antaranya.... 3G Glass Door, 4G Glass Door, Melamine Door, Solid Nyatoh Door and Arcylic Door dan macam2 lagi...

17B) GOPR3230 copy


then utk material table top pulak ade Woodtop, concrete top, solid surface top, granite top and quartz top! sorry gambar nie terBlurr plak tak perasan.. tapi nak jugak share ngan korang.. haha.. utk table top ade jenis water & stain resistant, scratch, heat & impact resistant!

But seandainya korang takde masa nak ke showroom diaorg.. korang boleh jer invite Intech Kitchen nie datang ke rumah korang.. which yg nie Kak Neen rasa option nie very customer friendly coz secara tak langsung diaorg dah boleh tengok terus ruangan yg korang nak buat cabinet tu macam mana...

Untitled


Nanti dia boleh terus ukur2 and buat lakaran 3D camgini utk korang... don't worry service nie semua PERCUMA okkk... consultation pun freee.. so memang berbaloi kan service camgini coz dia dtg and terus boleh buat on the spottt lakaran utk korang... nanti based on apa yg korang nak.. diaorg terus boleh bagitahu harga and korang boleh deal terus time tu jugak..insyallah bergantung pada design apa yg korang request diaorg boleh siapkan dlm masa 15 hingga 30 hari bekerja jer!

Buat kitchen cabinet nie kene betol2 ade kepakaran dlm bidang nie.. bukan boleh main tembakkk jerrrr... so macam Intech Kitchen nie diaorg memang betol2 ade kepakaran dlm bidang nie... diaorg mula bertapak dlm industry nie seawal tahun 2005... dan dah 8 tahun dioarg based di Semenyih...

Diaorg buat cabinet diaorg sendiri.. diaorg ade kilang sendiri.. takde main sub2 kat org lain ke apa yer.. so pasal tu harga yg mereka tawar kan sangat berpatutan... Kak Neen tengok kat FB diaorg pun.. so far review and rating memang tinggi dan sgt bagus!

18) GOPR3206 copy

19) GOPR3207 copy



20) GOPR3218 copy


and ini bukti mereka memang sgt2 berpengalaman dlm bidang nie... Kak Neen sempat snap picture awards yg mereka miliki sewaktu Kak Neen berada di showroom mereka hari tu...

Tang payment pun menarik.. tak yah risau.. korang boleh jer bayar by cash & credit card.. so far Intech Kitchen memang cover di seluruh Semenanjung Malaysia.. so kalau korang sejauh di perlis pun boleh buat cabinet ngan diaorg nie ok!

Buat korang yg memang tengah survey2 nak renovate rumah... nak buat built in cabinet.. nak buat kitchen cabinet.. dan apa2 sahaja cabinet yg korang rasa korang nak buat... boleh try contact Intech Kitchen nie yer.. full info seperti di bawah nie:-

Website: www.intechkitchen.com

Facebook: Intech Kitchen Sdn Bhd

Instagram: Intechkitchen_cabinet 

Alamat: Intech Kitchen Sdn Bhd, 47, Jalan mega 1A, Taman Industri Mega, 43500 Semenyih

Contact Person:  Jessica: 012-667 0706 / Jeff: 012-6252528

Oh lagi satu nak share.. Intech Kitchen buat jugak TV cabinet and shoe cabinet tau.. ehhh.. sumpah Kak Neen tak sabar nak tunggu rumah Kak Neen siap nanti.. memang Kak Neen nak panggil diaorg utk buat kitchen cabinet, TV cabinet, built in wardrobe, shoe rack and segala macam cabinet yg diaorg boleh buat memang Kak Neen nak suruh diaorg buat lah! hehehe..



Thursday, November 30, 2017

Mabuk Fenomena #Fattzura... Ade Yang Kata Fazura Persis Aku.. Eh!

Untitled
 His!


Untitled

Mine!

Gitewwwww... betapa mabuk nya semua org dgn fenomena si #Fattzura nih... ngan aku2 sekali terjebakkkk... hahhahahaaa.... adoii laa.. macam2.. org lain tulis caption panjang2 tak viral pun.. diaorg tulis pendek cepeoott jerr... sampai gitu sekaliii boleh jadik viral..

Itu membuktikan bende tu jujurrr dan ikhlass... lantas ianya dekat di hati orang ramai sebab ianya terlalu manis bak lollipop kaannn! hahaha...

Tadi Kak Neen upload status nie kat FB & IG Kak Neen..

Untitled


Tetiba followers Kak Neen yg sgt sweet beri comment ni..

Untitled


Matikk laaaa.. kalau ade haters baca komen nie.. mesti confirm caci maki aku dah nie! hahaha.. please.. #jangankecamsis hokayy.. sis tak bersalah tauk! :p

Thank you so much lah pada followers yg bagi komen tu.. terkesimaa sekejapann Kak Neen... kembang kuncuppppppp hidunggg montot semua... hahaha... to be honest siapalah Kak Neen nak di banding kan dengan Fazura tuu... Pajura punyer outfit jauhhh lebih hebat walaupun simple..

But Kak Neen got her point there.. apa yg followers Kak Neen cuba ckp kan tu bermaksud Kak Neen sgt simple dlm berpakaian.. yess... Kak Neen nie memang simple sesangat dlm bergaya.. I Love fashion tapi tak reti nak bergaya extraordinary sgt..

Contohnya macam hijabista skg nie... bile Kak Neen tengok diaorg berfashionista... WOW sgt niehh.. kadang jealous jugak tengok diaorg bergaya.. jealous yg positive dan baik la.. bukan jealous dengki kianat tak tentu pasal tu... hahaa.. but seriously Kak Neen tak reti nak dress up dlm keadaan macam2 sgt.. Kak Neen memang suke something yg simple and nice!

Aku bukan apa.. bile aku nak bergaya lebih2.. aku jadik pening.. hahha.. tak reti nak mixed and match sgt.. kat bawah nie contoh penggayaan paling hebatt lah yg Kak Neen penah gayakan dlm fasa kata sebagai seorang fashionista hijabista gitewwww!


IMG_3974

Ni last two weeks ago.. bergorjesss gonjengan ke ASTRO sebab nak masuk TV lah katakan.. hahaha..  Ok.. Tudung tuu nak bagi tahu.. Kak Neen pakai tudung ZIYA Wide Long Shawl color Dusty Pink tau!



IMG_4125

Ni last week.. waktu kat Penang... berfashionistaaaa kononya utk Candle Light Dinner for Wedding Anniversary Celebration!  Ok tetap nak bagi tahu jugak tudung tuuu... Kak Neen pakai tudung ZIYA Wide Long Shawl color Olive Green!


IMG_4360

Haaa.. this is simply me.. sport shoe and jeans on! hahaa.. blouse tu ulang tayang jer sebab guna sekejap sgt waktu masuk TV hari tu... hehe.. btw, tudung tuuu.. nak jugak bagitahu nie.. haha.. Kak Neen pakai tudung wide shawl ZIYA color silver!

Gitewwwww kekdahnyaaa... nak2 pulak kan bile dah makin tua nie makin lah malasss nak berfashionsitaaa bagai.. tapi jiwa tu tetap rockin muda mudi malam minggu tawww... hahhaa... itu lah Kak Neen... Kak Neen memang cerewet sgt in my dressing.. nak2 tang mixed and match.. en.teman boleh kering darahhh bile tengok aku trying on my wardrobe... berpuluh puluh kali tanyer..  "Bee.. ok tak nie?? betol ke ok nie?? OK tak bee?? ckp lah betol2.. Ok tak beeeee???" sampai satu tahap dia ckp.. "you jgn buat sampai I ckp semua nya tak cantik nanti!!" hahhahaha..

Btw, bile semalam up gambar SWISS seperti di atas tu tadi di media social Kak Neen.. maka ramai lah yg dah mengaruk kat Kak Neen utk cepat2 update citer percutian di SWISS... huuuwwaa... banyak sgt cerita nak cerita.. dah tak tahu nak mula kan yg mana dan nak habis kan yg mana satu.. sobsss... sobssss.. harap korang teruskan lah bertabah menanti kemunculan entry SWISS yerr... Kak Neen tengah cuba nak abis kan cerita makeover rumah sewa Kak Neen dulu.. pastu kite cuba carik slot utk citer SWISS plak yer.. insyallah... sooooooonnnnnn!!!  Di harap sis semua tabah tau sis! hehehe...

Ok.. siapa yg belum tahu pasal new collections dari NaazneenFaiqa by NeenaAnuar.. korang perlu amik tahu nie ok... haha... Kak Neen baru jer release 2 koleksi terbaru tau.. satu jenis tudung ZIYA - Wide Long Shawl and satu lagi tudung INARA - Instant Double Loop Shawl!

Ade 5 color menarik utk korang grab... and the best part is now tengah ade LOVE COMBO PROMO.. serious rugi kalau korang tak grab during promo nie ok!  sejak Kak Neen release tudung nie kelmarin... memang ramai customer tak henti2 dok purchase combo set nie... naik lengguh Kak Neen layan wassup sepanjang harii... so kalau Kak Neen terlambat reply tu mintak maaf banyak2 yer.. sabar tau... cepat atau lambat Kak Neen akan tetapp reply satu per satu msg korang semua... thank you so much korang... tak sabar Kak Neen nak tengok korang bergaya gorjes ngan tudung shawl terbaru dari Kak Neen nie... :D

Ok.. utk tudung ZIYA Wide Shawl... ade 5 color-color sweett like a candy yg korang boleh pilih...

Wide Long Shawl - Ziya (Lilac)


Wide Long Shawl - Ziya (Silver)


Wide Long Shawl - Ziya (Olive Green)


Wide Long Shawl - Ziya (Dusty Pink)


Wide Long Shawl - Ziya (Blue)


ZIYA (Wide Long Shawl)
Normal Price: RM29.90/pc
Love Combo Promo: RM80 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 70 inch (Length) | 26 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*

Ok, now nak share tudung Instant Double Loop Shawl pulak... juga ade 5 warna manissss yg boleh korang pilih...

Double Loop (Peach)



Double Loop (Grey)



Double Loop (Dusty Mint)



Double Loop (Blue)



Double Loop (Beige)




INARA (Instant Double Loop Shawl)
Normal Price: RM38.90/pc
Love Combo Promo: RM100 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 31 inch (Length) | 27 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*

Korang kalau tak grab LOVE PROMO nie rugi weeiiiii... jarangggg sgt Kak Neen nak buat promo combo camgini... so bile tengah ade nie jangan lah lepas kan peluang keemasan nie okk! hehehe..

"Kak Neen sampai bile LOVE PROMO nie valid???"

LOVE PROMO nie bermula dari hari ini 28th November 2017 sehingga 12hb December 2017 tau!


 "Kak Neen... apa yg best dan menarik nya koleksi terbaru nie Kak Neen?

Giler tak menarikk???? haha.. obviously material dia super comfy.. high quality heavy chiffon yg sgt lembutt.. tak kerasss.. tak kasarr... cantik flowyyyy jer bile di pakai.. mudah di bentukkkk... sgt mudah di gosok.. mudah di cuci.. deep deep kejap jer ngan air sabun.. dan yg paling penting material heavy chiffon ni adelah 90-95% non-transparent... so apparently Kak Neen really recommend utk korang guna cotton inner neck utk mencantikkan lagi kedudukkan tudung korangg.. bile pakai cotton inner neck.. tudung chiffon korang akan lebih terletak ketika digayakan!

"Kak Neen... combo tu tak boleh mixed for both design ke?  kalau kite nak beli campur design Double Loop & Wide Shawl tu boleh tak Kak Neen?"

Giler nak kata tak boleh???? hahahhaa...  ok utk Mixed Combo kite akan bagi harga discount jugak..  tapi dgn syarat korang mesti purchase 3 pieces jugak tauu... tak leh kurang utk dpt kan harga Love Mixed Combo nie... so harganya seperti di bawah nie yer.. 

Love 3 Mixed Combo Promo:  
RM26.70/pcs for ZIYA - Wide Long Shawl
RM33.30/pcs for INARA - Instant Double Loop Shawl

"Kak Neen... macam mana nak beli??? Kite dah jatoh cintaaa dgn shawl Kak Neen nihh.. tak tahan tengok color sweet like a lolipop niee..."

Giler senang... capai phone korang... Whatsapp Kak Neen at 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com ok! 

Kalau korang ade soalan lagi nak tanyer Kak Neen.. jgn segan pilu nak tanyer ok.. just whatsapp me.. and Insyallah Kak Neen akan layan dan jawab semua pertanyaaan korang nanti!

Cepat you ollz.. jgn fikir2 lagi kalau dah berkenan ngan koleksi tudung terbaru dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie... as yg korang tahu.. kesemua koleksi Kak Neen.. once dah sold out... ianya tidak akan di restock lagi dah.. ingat yer.. restock is not available at Naazneen Faiqa by NeenaAnuar... hehehe.. so siapa cepat dia dapat ok! 

Love... Kak Neen!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails